1. Personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger, navn, adresse, telefonnummer og E- mail adresse, som registreres ved ordreafgivelse, bliver på ingen måde videregivet eller gjort tilgængelig for tredjemand. Vi bruger udelukkende dine personlige oplysninger ved behandling af din ordre. Vi behandler dine oplysninger forsvarligt og fortroligt, og de er kun tilgængelig for OrganicWorkout.dk’s troværdige medarbejdere.

 

2. Priser

Alle priser på OrganicWorkout.dk er gældende udsalgspriser inkl. 25% dansk moms og angives i danske kroner (DKK). OrganicWorkout.dk tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl på hjemmesiden.

 

3. Betaling

OrganicWorkout.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

OrganicWorkout.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at dine informationer ikke kan aflæses.

 

4. Levering

Afsendelse af varen sker normalt inden for 1-2 arbejdsdage fra bestillingsdagen. Ved bestilling af varer, som ikke pt. er på lager, bliver du kontaktet via e-mail. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

5. Fragt

Vi benytter GLS Danmark. Ved ordrer på mindre end 500 danske kroner tillægges et fragtgebyr efter GLS Danmark gældende takster. Ved ordrer på over 500 kroner til Danmark er der fri fragt. Porto til øvrigt udland afregnes til den faktiske pris.

Ved salg til Norge, Færøerne eller andet ikke EU-land opkræver OrganicWorkout.dk ikke moms af varekøbet. Det pågældende lands told – og skattevæsen vil inden pakken leveres hos kunden eller i pakkeshop opkræve den korrekte told og moms. Taksterne varierer fra land til land og det er derfor op til kunden selv at gøre sig bekendt med disse.

 

6. Reklamation

Reklamationer skal være os i hænde 24 timer efter modtagelsen af varen. Hvis varen mod forventning er beskadiget under transporten vil den selvfølgelig blive erstattet. Der skal ligeledes rettes henvendelse såfremt faktura/følgeseddel og de leverede varer ikke stemmer overens. Udgifter til returnering af fejl leverede varer betales af OrganicWorkout.dk i et rimeligt omfang. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

7. Returret

Der er ingen returret på alle spiselige varer med undtagelse af evt. fejllevering. (se reklamation).

Eventuelle andre typer af varer kan returneres indenfor 14. dage fra ordredato. Varerne skal returneres i hel original emballage og alle fragtomkostninger betales af kunden. Beløbet for returnerede varer indsættes på kundens bankkonto som bedes fremsendes til OrganicWorkout.dk.

 

8. Klagemuligheder

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@organicworkout.dk

 

9. Copyright

Alt indhold der må være på OrganicWorkout.dk: Tekst, billeder, ikoner og anden grafik er forbeholdt OrganicWorkout.dk og vores leverandører. 
Derfor er det ikke tilladt at kopierer noget herfra, uden at have godkendt tilladelse fra OrganicWorkout.dk

Du handler med:

OrganicWorkout I/S
CVR. 39944480
Strandboulevarden 101 st. tv. 
2100 København Ø
Tlf.: +45 6055 8928
E-mail: kontakt@organicworkout.dk